I ekzekutoi djalin shqiptarit, italiani kërkon ‘Besë’ sipas Kanunit

A është Kanuni një kod sjelljeje për Shqipërinë i cili ‘garanton’ vetëm hakmarrjen apo të jep edhe mundësinë e faljes? Këtë pyetje bën në Itali programi investigativ “Le Iene” i cili është marrë gjatë më rastin e familjes Sicignano.

Kujtojmë se Francesco Sicignano vrau një shqiptar, i cili kishte hyrë në shtëpinë e italianit për të grabitur gjatë natës.

Kliko per me shume info

Francesco nuk e di se kush duhet të përballet me hakmarrjen e Kanunit. Për këtë arsye familja Sicignano takon një ndërmjetës për të folur me prindërit e djalit me shpresën se mund të marrin dhe një falje.

loading...