Rektorati i UT presion studentëve: Kthehuni në mësim!

0

Rektorati i Universitetit të Tiranës, ka apeluar ndaj studentëve, që t’i japin fund protestës dhe t’i rikthehen procesit mësimor në fakultete.


Përmes një njoftimi thuhet se Rektorati i UT, kërkon nga studentët të ulen në auditore, ndërsa njofton shtyrjen e afatit për shlyerjen e tarifës së studimeve.

Gjithashtu, Rektorati njofton edhe zëvendësimin e orëve mësimore të humbura, për shkak të protestës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.