Mos kini më frikë se humbni celularin, kjo është mënyra më e lehtë për ta gjetur

0

Mos kini më frikë se humbni celularin, kjo është mënyra më e lehtë për ta gjetur Pëlqej0

Aplikacioni Find my Device i cili të ndihmon shumë kur të humbet celulari, në fakt është përmirësuar ndjeshëm.

Kliko per me shume info

Por detaji më i ri që është shtuar tregon për vendodhjen në ambiente të brendshme që do të thotë se nëse harroni telefonin në një dyqan, nuk do të shikoni thjeshtë dyqanin por edhe vendin brenda dyqanit.

Google Maps funksionon për mrekulli sa i përket vendodhjes së telefoni në ambiente të jashtme. Megjithatë për lokalizim më të mirë, Google kërkon nga përdoruesit të ngarkojnë një plan të detajuar të hapësirës dhe kateve.

Një shembull sesi kjo funksion e gjeni në foton e paraqitur të Madison Square.

Megjithatë Google nuk detajoi se për çfarë ndërtesash aplikohet ky sistem i ri.

Aplikacionin Find my Device e mund ta shkarkoni duke vizituar uebin google.com/android/find.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.