Bora pushton Dibrën, bllokohen 115 familje

Reshjet e borës vazhdojnë në disa njësi të Qarkut Dibrë, si në Lurë, Kala e Dodës, Sllovë dhe Selisht.

Si pasojë në fshatrat Tërnovën e Madhe dhe Tërnovën e Vogël janë bllokuar 115 familje.

Kliko per me shume info

i
Bora vazhdon të bjerë dhe deri tani sipas banorëve raportohet se në Lurë trashësia arrin në 20 cm.

Në disa njësi të Bulqizës si në Ostren dhe Trebisht lëvizja e automjeteve bëhet me zinxhirë.

loading...