Tiranasit shembulli më i mirë për shqiptarët: Shtëpi e ushqim falas për studentët protestues!

Kliko per me shume info

Protesta e studentëve në Tiranë ka solidarizuar cdo shqiptar kudo që ndodhet.

Sot, protesta është masive por me e pakët në numër. Kjo për shkak se studentët janë dashur të kthehen në familjet e tyre ne rrethe.

Kliko per me shume info

Duke u nisur nga kjo dhe nga qëllimet e mira të protestës, tiranasit u kanë ofruar shtëpi dhe ushqim falas studentëve protestues.

Kjo nismë për t’u lavdëruar dhe për tu marrë shembull nga tiranasit të cilët gjithmonë janë njohur për bujarinë dhe zemërgjërësinë. /Lajmifundit.al

Tiranasit shembulli më i mirë për shqiptarët: Shtëpi e ushqim falas për studentët protestues!

loading...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here