Shtirej si femër, fut në kurth 150 burra

Kliko per me shume info

Një burrë në Florida është dënuar me tri vite burg pasi ka joshur rreth 150 burra duke u shtirur si femër.

Pasi ai kryente akte seksuale me ta i filmonte dhe i fuste në internet, ku personat e interesuar paguanin 35 dollar në muaj për ti parë.

Kliko per me shume info

Ai fitonte deri në 3000 dollar në muaj nga kjo gjë.

Prokurorët kërkuan burgim prej 8 vjetësh për Deneumostier. Megjithatë, është krejtësisht e mundshme që çudia e krimit ka kontribuar në një dënim më të vogël.

Deneumostier përfundimisht u deklarua fajtor për dy akuza të përgjimit të paligjshëm të komunikimeve me gojë në këmbim të rënies së tre akuzave për mbajtjen e të dhënave të pahijshme.

“Është krejt e pazakontë dhe nuk mund të them se kam pasur ndonjëherë një rast të tillë më parë”, tha gjyqtarja Cecilia Altonaga.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here