Meta i ktheu përgjigje për Lleshin, Rama bën lëvizjen e menjëhershme për ministrin e tij

0

Për herë të parë Ilir Meta foli sot personalisht për mosdekretimin e Sandër Lleshitnë krye të ministrisë së Brendshme.

Ai kërkoi nga të gjithë leximin e Kushtetutës dhe zbatimin e saj, si për funksionet e Presidentit, edhe për ato të Parlamentit.

Kliko per me shume info

Fill pas deklaratës së Metës, Rama bën lëvizjen e radhës, duke bërë vetë me dije se ka rifirmosur për ridërgim në Presidencë kërkesën për dekretimin e Sandër Lleshit Ministër i Brendshëm.

Kryeministri bën me dije:

Sapo kam rifirmosur për ridërgim kërkesën për dekretimin e Sandër Lleshit Ministër i Brendshëm, drejtuar Presidentit të Republikës. Bashkëngjitur do t’i dërgohet Presidentit edhe një relacion i detajuar shpjegues, në funksion të dekretimit të Ministrit të Brendshëm.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.