Lëvizje surprizë, Arta Marku ndryshon prokurorët në Tiranë, Lezhë, Shkodër

0

Kryeprokurroja e përgjithashme e Përkohshme, Arta Marku ka bërë ndryshime në Prokuroritë e rretheve.

Nga të dhëënat e para mësohet se ndryshimet janë bërë në Prokurorinë e Tiranës, Lezhës dhe Shkodrës.

Kliko per me shume info

Në Tiranë janë ndërruar drejtuesit e seksioneve.

Marieta Zaimi vendoset në krye të seksionin Task Forcës në vend të Deniona Katros.

Valentin Preçi, i cili drejtonte Sektorin e Trafiqeve në Prokurorinë e Tiranës zëvendësohet me Genci Qanen.

Në Sektorin e Vrasjeve, Elina Kondi është zëvendësuar nga prokurori Armand Gurakuqi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.