“Don’t f…ck them”, shprehja e huazuar e ministres Kumbaro që shkaktoi debate

0

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro ka prezantuar Lëvizjen Kombëtare për Lexim në mënyrë që të nxitet leximi tek çdo moshë nëpër Shqipëri.

Por një postim në gjuhen angleze i publikuar nga ministrja Mirela Kumbaro në Twitter ka ngjallur regime te shumta për shkak të fjalorit.

Kliko per me shume info

“Ne duhet të kemi sërish libra të mirë. Nëse shkon në shtëpinë e dikujt që s’ka libra, mos u q* me të.

Mos e lejo atë të të eksplorojë ty para se të eksplorojë universet sekrete të librit”-ka shkruar Mirela Kumbaro në Twitter duke shkaktuar debate dhe komente të shumta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.