Grekët në Bularat: Zjarr kundër qenve shqiptarë

0

Siç edhe kishm paralajmëruar, ceremonia e varrimit të ekstremistit grek, Kostandinos Kaçifas ka marrë ngjyra ekstremiste.

Qindra grekët e mbërritur në Bularat, janë ekstremistë të Agimit të Artë dhe të partive të tjera.

Kliko per me shume info

Duke përcjellë Kaçifasin për në varreza kanë lëshuar thirrje të shumta anti-shqiptare.

Thirrjet anti-shqiptare po bëhen në Shqipëri.

Disa prej thirrjeve të ekstremistëve grekë:

Gjaku na thërret të djegim shqiptarin

Shqiptarë të poshtër.

Zjarr kundër qenve shqiptarë.

Gazetarët shqiptarë janë të poshtër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.