5 marifete për të marrë shumë like në Instagram

0

Të gjithë duam të kemi foto të bukura në rrjetet sociale dhe padyshim të kemi pëlqime pafund, por jo gjithmonë ia arrijmë.

Megjithatë, ka disa marifete që mund ti aplikoni dhe t’i zbatoni për t’ia arritur qëllimit.

Kliko per me shume info

Disa prej tyre po i rendisim më poshtë.

1- Të bëni foto gjatë ditës

Ngjyrat e qarta bëjnë që fotoja të jetë më e bukur dhe të theksohen më mirë detajet që i përkasin fotos. Kjo nuk do të thotë se natën nuk duhet të bëjmë foto, por sa më të qarta, aq më shumë “like” do merrni.

2- Të  siguroheni që fotoja  të ketë ngjyrë të ndritshme

Instagrami është thjesht pasqyrim i mënyrës sesi e shohim botën, plot ngazëllim dhe ngjyra. Në qoftë se fotoja është e   mrekullueshme, por  nuk është aq e ndritshme apo e gjallë , duhet ta rregullojmë vet me efekte të ndryshme.

3- Të përzgjidhni një vend të veçantë

Vendi ku bëhet fotoja është i rëndësishëm, pasi mund të ndikojë në bukurinë e saj. Ne mund të nxjerrim foto në  natyrë apo  në një rrugë të bukur.

4- Nëse jeni pjesë e fotos, të tregoheni sa më të lirshëm

Duhet të harroni faktin, se impostimi në një pozicion të caktuar, do na japë shumë” like”. Të tregoheni vetvetja dhe do pëlqeheni më shumë me natyralitetin dhe gjendjen tuaj të momentit.

5-Të zgjidhni orarin e duhur

Secili nga ne ka një orar të caktuar, kur është më i  lirë për të postuar  një foto. Duhet të llogarisni edhe kur miqtë tuaj  janë më aktivë, për t’ju bërë “like” jo shumë larg kohës pasi e keni postuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.