Publikohen emrat, këta janë 15 kandidatët për Këshillin Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë

Kliko per me shume info

Ditën e nesërme, në komisionin e ekonomisë, do të zhvillohet një seancë dëgjimore me 15 kandidatët që kanë aplikuar për të plotësuar tre vendet vakante në Këshillin Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë.

“Kandidatët janë njoftuar se do të kenë në dispozicion kohën e prezantimit të CV (jo më shumë se 3 minuta) si dhe shpalosjen e platformës dhe vizionit të tyre (jo më shumë se 15 minuta) për të qenë anëtar në Këshillin Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë”, thuhet në një njoftim të Kuvendit.

Kliko per me shume info

Më poshtë lista e plotë e kandidatëve:

1- Vjollca Braho

2- Bardhyl Ceku

3- Leontijev Çuçi

4- Sulo Hadëri

5- Artan Hoxha

6- Altin Hoti

7- Oljan Kanushi

8- Genc Koxhaj

9- Arben Malaj

10- Visar Malaj

11- Luljeta Minxhozi

12- Ergys Misha

13- Nikollaq Pano

14- Drini Salko

15- Arben Xibri

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here