Fieri nën kërcënimin e mbetjeve/ Banorët braktisin shtëpitë

Kliko per me shume info

Fusha Sheq që ndodhet në hyrje të qytetit të Fierit është kthyer në një kërcënim për banorët.

Hedhja e mbeturinave dhe zgjerimi i territorit të mbetjeve ka bërë që banorët të braktisin shtëpitë.

Kliko per me shume info

Ndonëse kjo gjendje mund të konsiderohet tashmë një bombë ekologjike për Fierin, pushteti lokal nuk ka marrë ende asnjë masë për parandalimin e situatës.

Në verë në këtë zonë mbetjet digjen pa kriter, ndërsa gjatë gjithë kohës hidhen të patrajtuara, duke shkaktuar një ndotje të madhe mjedisore.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here