“E dëshpëruar për të mbetur shtatzënë, e dashura më bëri prezervativin me vrima”/ Rrëfimi i djalit

Kliko per me shume info

Një djalë tregon se si e dashura e ka mashtruar për të mbetur shtatzënë. Ai ka shkruan në rubrikën “E dashur Deidre” në tabloidin “The Sun”.

“E dashura ime është kaq e dëshpëruar për të mbetur shtatzënë, saqë ajo ka bërë vrima në një prezervativ.

Kliko per me shume info

Tani nuk mund t’i besoj asaj dhe ne nuk kemi pasur marrëdhënie seksuale që nga ajo kohë.

Ajo është 22 vjeç dhe unë jam 24 vjeç, por nuk ndjehem gati të jem ende një baba. Ne kemi përdorur gjithmonë kondom. Kohët e fundit ajo më vuri prezervativin dhe unë nuk u shqetësova nëse ishte në rregull apo i dëmtuar.

Kur vura re vrimat e ndalova menjëherë dhe ne kishim një sherr të madh. Ndjej se ajo shkoi shumë larg për të më mashtruar në mënyrë që të përpiqej të mbetej shtatzënë”.

DEIDRE thotë: Është jetësore që prindërit të jenë të pjekur emocionalisht dhe e dashura e juaj nuk është – duke u përpjekur të mashtrojë kështu.

Nëse e doni atë mjaftueshëm që të doni ta kaloni këtë, thojini që fëmijët duhet të kërkohen nga të dy prindërit dhe ajo kurrë nuk duhet të përpiqet të të mashtrojë përsëri, por ndoshta do ta diskutoni për një afat kohor kur mund të jeni gati.

Nëse me të vërtetë nuk mund t’i besoni asaj, kjo është efektivisht e mbyllur si marrëdhënie./lajmifundit.al

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here