Rutina 90 sekondëshe në dush që do t’ju mbajë super të freskëta

Kliko per me shume info

Një teknikë e thjeshtë dhe efektive për t’a kthjelluar trurin posa të zgjoheni nga gjumi nuk kërkon më shumë se 90 sekonda nga koha juaj.

Krejt cka duhet të bëni në mëngjes është të bëni një dush por jo vetëm me ujë të nxehtë. Pasi të jeni pastruar krejtësisht, qëndroni për 30 sekonda nën ujë të ftohtë.

Kliko per me shume info

Më pas ndryshoni temperaturën e ujit në të nxehtë dhe qëndroni për 30 sekonda të tjerë. Rutinën përfundojeni duke qëndruar në ujë të ftohtë edhe për 30 sekonda më shumë.

Kjo teknikë ndihmon në forcimin e nervave të tolerancës duke e forcuar imunitetin dhe duke e bërë gati atë për ditën në vijim.

Po ashtu, kjo teknikë ndihmon në krijimin e rruazave të bardha të gjakut si dhe në shkrirjen e yndyrës.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here