Kush po mashtron qytetarët? Kuko dhe Bardhi përplasen për ekspertizën

Kliko per me shume info

Përfaqësuesit e të dy kampeve politike, ish-ministri i Drejtësisë Gazmend Bardhi dhe zv/ministrja e Brendshme Romina Kuko, të enjten, janë përplasur në lidhje me hetimin e mostrave të zërit të Agron Xhafës, nëse ato janë marrë nga vartës të Fatmir Xhafës.

Duke treguar live një dokument, Bardhi tregon se është procesverbali i mostrave të zërit të Agron Xhafës, ku tregohet se janë marrë për t’u hetuar nga vartës të Fatmir Xhafës.

Kliko per me shume info

Nga ana tjetër, zv/ministrja deklaron se mostrat e zërit nuk mund të merren nga vartës të Xhafës, pasi ekziston një procedurë e caktuar nga laboratori i ekspertizës.

Kuko deklaroi se laboratori merr urdhëra nga Prokuroria dhe ky është autoriteti i vetëm që mund të nxjerrë ekspertizën.

Për përfaqësuesin e opozitës ky është një mashtrim, pasi laboratori merr urdhëra edhe nga ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here