Me këmishë rozë dhe shapka, gazetari simpatik nuk njihet në vitin 2005

Kliko per me shume info

Sot është një nga moderatorët më të suksesshëm dhe ndër më të shpenguarit para kamerave, por si ka qenë ai në vitin 2005?

Kliko per me shume info

Fjala është për Kelvi Kadillin, djalin e shkathët që arriti të ngjiste shpejt shkallët e karrierës nëpër televizione dhe tashmë së fundmi po drejton një emision ku konkurrojnë të rinj për fushën e gazetarisë dhe jo vetëm.

Para nisjes së konkurrimit në ekran Kelvi shfaqi një video të tijën në një audicion për gazetar pranë TCH, ku atëherë ishte vetëm 16 vjeç.

Asokohe Kelvi nuk arriti të përzgjidhej, por sot ai është pikërisht në këtë kanal.

Në klip, Kelvi thuajse nuk njihet nga ai që shohim sot, pasi përpos ndryshimeve fizike që ka pësuar nga mosha tashmë është edhe më i kuruar në paraqitjen e jashtme dhe i pëlqyer nga vajzat.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here