Kur xhelozia të shpërthen shpirtin

Kliko per me shume info

Xhelozia është një ndër ndjesitë që i tërbon njerëzit më shumë. Mjafton që dikush të ketë diçka që ti nuk e ke, dhe një emocion i brendshëm fillon të vihet në dukje edhe jashtë.

Kliko per me shume info

Por nuk janë vetëm njerëzit që e përjetojnë këtë emocion. Gjithashtu edhe kafshët e shfaqin hapur xhelozinë.

Kur e sheh këtë gjë tek të tjerët, të vjen të qeshësh pasi shprehitë e fytyrës e shfaqin qartë atë që ndjen përbrenda por nuk ndihesh mirë kur e ndjen vetë.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here