E përshëndeste policin çdo mëngjes, dyshimi i tij i shpëton jetën

Kliko per me shume info

Klynn Scales u rrit në një shtëpi të sëmurë të mbushur me droga dhe dhunë, me nënën e saj të vetme dhe dy vëllezërit me te vegjel.

Për shkak të gjendjes së saj familjare, ajo shpesh vidhte ushqim nga dyqanet ushqimore pranë shtëpisë së saj, në mënyrë që dy vëllezërit e saj më të vegjël të mos vdisnin urie.

Kliko per me shume info

Në moshën 9 vjeçare, Scales u takua me një polic dashamires Jeff Colvin, i cili ndalej gjithnje nga shtëpia e saj per tu pershendetur gjate kohes qe shkonte per ne pune.Sa herë që kalonte, Scales do të vraponte për fat të mirë për ta përshëndetur. Edhe pse nuk ja dinte as emrin e tij, ajo e konsideronte atë si atë person të vetëm të cilin mund ta besonte në jetën e saj si fëmijë.

Një ditë, kur Jeff ndaloi tek shtëpia e saj, pa se nuk ishte në vendin e saj të zakonshëm duke pritur për të. Instinkti i tij i tha atij se diçka ishte gabim.

Ai hyri në shtëpi dhe e gjeti të shtrirë në dysheme të sëmurë, dhe nuk kishte asnjë tjetër në shtëpi në atë kohë. Ai shpejt e çoi në spital ku ishte trajtuar për kequshqyerje.
Mjerisht, ata humbën kontakt me njëri-tjetrin kur Scales u zhvendos në një shtet tjetër.
20 vjet më vonë, Colvin mori një email të papritur dhe dërguesi ishte vajza e vogël që ai dikur shpëtoi.

Scales nuk e ka harruar kurrë policin e saj “hero” dhe e ka kërkuar atë për ta falënderuar për të gjitha ato që kishte bërë për të. Kohët e fundit, të dy u ribashkuan.
Ajo kujton: “Në cdo situate te keqe, përfytyroja atë duke thënë se ai eshte këtu për ne dhe nëse ne do kemi nevojë për të, ai do të kishte të drejtën për të na mbrojtur. Këto fjalë më vinin gjatë kohëve më të këqija te femijerise time “.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here