Gatuan këmbë njeriu, masakër kanibale në kuzhinën e restorantit të njohur

0

Një restorant Kinez në Itali ka qenë i akuzuar se ka shërbyer pjesëve të trupit të njeriut. Alarmi është vënë pasi një kamerier postoi një foto në internet, nën citimin se imazhi është marrë në kuzhinë, duke treguar një pjatë dhe ajo që duket të jetë këmbë njeriu.

Kliko per me shume info

Autoritetet italiane kanë thënë se nuk kanë gjetur ndonjë gjurmë të mishit të njeriut në kuzhinë. Në vend të kësaj, ata deklaruan se kishin gjetur këmbë bretkose dhe mish gaforre.

Inspektorët gjithashtu gjetë në frigorifer, në dyshem dhe në furrë, dhjam. Policia mori patologë të mjekësisë ligjore, të cilët thanë se imazhi që duket se tregon këmbët e njeriut, nuk është e qartë nëseështë e vërtetë, por do të vazhdojë të hetojë origjinën e imazhit.

Përdoruesit e Twitter kanë reaguar mbi këto foto. Njëri prej tyre ka shkuar një status, ku deklaron se: “Unë mendoj se kjo është me të vërtetë ushqim i vetëm”.

Dhe një tjetër përdorues shkroi: “Kjo është kaq bruto”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.