“Do të të lëmë shtatzënë vajzën 6 vjeçe” komentuesit masakrojnë Çulin pasi shau Kabashin

0

Ditën e djeshme, një status i drejtorit të teatrit Hervin Çuli, ku sulmonte aktorin Mirush Kabashi, ngjalli shumë debat. Të shumtë ishin ata që i dolën kundër Çulit, duke mbështetur aktorin e njohur, dhe madje arritën deri aty sa e kërcënuan me jetë drejtorin e teatrit. Pikërisht në lidhje me këtë situatë, Çuli ka postuar një tjetër status, ku shpreh revoltën e tij, për të gjithë ofendimet që i kanë ardhur.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.