Ekaterinburg Arena

Aktualitet

Ekaterinburg Arena (Ekaterinburg)

Kapaciteti: 35,696

Ndeshjet dhe datat:

15 June 2018 17:00 – Egypt vs Uruguay – Group A

21 June 2018 17:00 – France vs Peru – Group C

24 June 2018 20:00 – Japan vs Senegal – Group H

27 June 2018 19:00 – Mexico vs Sweden – Group F

ME TE LEXUARAT