Këto janë vendet që konsumojnë më shumë çokollatë

Kliko per me shume info

Konsumi i çokollatës përmirëson aftësitë njohëse, që mund të rrisë prodhimin e përgjithshëm shkencor të një vendi, si dhe gjithashtu nivele më të larta të inteligjencës nxisin dëshirën për ta konsumuar atë.

Sipas një studimi të realizuar nga Universiteti i Kolumbisë, nëse konsumoni shumë çokollatë keni më shumë mundësi të fitoni një Çmim Nobel.http://ads.aplikacione.com/www/delivery/lg.php?bannerid=64&campaignid=9&zoneid=94&loc=http%3A%2F%2Fwww.mapo.al%2Fvendet-qe-konsumojne-me-shume-cokollate-ne-bote%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.google.al%2F&cb=d8966ef789

Kliko per me shume info

Në galerinë e mëposhtme do të njiheni me 11 vende që konsumojnë më shumë çokollatë në botë:

11-Rusia.  5.3 kg

10-Finlanda, 5.3 kg

9-Sllovakia, 5.4 kg

8-Suedia, 5.4 kg

7-Estonia, 6 kg

6-Norvegji, 6.6 kg

5-Britania e Madhe, 7.5 kg

4-Irlanda, 7.5 kg

3-Austria, 7.8 kg

2-Gjermani, 7.9 kg

1- Zvicra, 9 kg

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here