Ndaloni së bëri këtë pagesë, po ju merr paratë kot!

Kliko per me shume info

Në datë 1 merr rrogën. Në datë dy, pasi ke paguar faturat, ke ca qindarka në xhep. Si dreqin ndodhi kjo, dje more rrogën?

Kliko per me shume info

Pa përfshirë pagesat e energjisë elektrike, ujit dhe internetit, një pjesë të mirë të rrogës mund të jeni duke e shpenzuar në abonime apo anëtarësime që s’ju duhen fare.
I pari i këtij lloji është anëtarësimi në palestër i cili kushton mesatarisht 30 mijë lek të vjetra për muaj. Shanset janë që ju të jeni nga ata njerëz që paguan muajin, zotohet të ushtrohet rregullisht dhe nuk shkel kurrë në palestër. Të njëjtën gjë bën dhe muajin tjetër dhe sërish nuk e sheh derën e palestrës. Këto janë para të çuara dëm. Anuloni anëtarësimin dhe ushtrohuni në shtëpi kur të keni zell ose merrni ajër nga liqeni.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here