La shtatzëna katër gardianet, ky është i burgosuri që bëri namin në burg

Kliko per me shume info

Katër gardiane të një burgu në Baltimore të Shteteve të Bashkuara ngelën shtatzënë me të njëjtin të burgosur

Rojet femra ishin mbuluar nga dhurata prej të burgosurit Tavo White, përfshirë këtu makina luksoze dhe unaza diamanti.

Kliko per me shume info

Të ardhurat ai i siguronte nëpërmjet futjes në mënyrë të fshehtë të lëndëve narkotike dhe telefonave në burg, me ndihmën e të dashurave të tij.

Nga ky aktivitet ai siguronte deri në 16 mijë dollarë në muaj.

Gjatë hetimit të agjentëve federalë, White është regjistruar fshehurazi duke deklaruar “ky është burgu im. Kuptojeni këtë”.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here