75.6 milionë njerëz e kanë këtë mbiemër: Ja ku mund ta mësoni se sa njerëz në botë e kanë mbiemrin tuaj

Kliko per me shume info

Nëse ndonjëherë e keni pyetur veten se çfarë domethënie mund të ketë mbiemri i juaj dhe sa njerëz në botë e bartin, këtë përgjigje mund ta gjeni lehtë tanimë
Mbiemri më i popullarizuar në botë vjen nga Kina, dhe kështu falë numrit të madh të popullsisë së këtij vendi, 76.5 milionë njerëz mbajnë mbiemrin Wang.

Kliko per me shume info

Në ueb-faqen Forbears mund të shihni se sa shumë njerëz në botë e mbartin mbiemrin tuaj, dhe aty mund ta kuptoni se si kanë lëvizur këta njerëz nëpër botë.

Themeluesit e kësaj ueb-faqe, kanë bërë të ditur se statistikat nuk janë 100% të sakta, por mund t’iu ofrojë informacione të dobishme.

 

 

Kliko linkun për ta kërkuar mbiemrin tënd:

http://forebears.io/surnames

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here