Fluksi i emigrantëve, Mali i Zi gardh me tela me gjemba në kufi me Shqipërinë

Kliko per me shume info

Mali i Zi po planifikon të ndërtojë një gardh me tela e gjemba në kufi me Shqipërinë.

Shkak i këtij veprimi janë bërë emigrantët e shumtë të paligjshëm që po kalojnë përmes vendit të tyre për në Bashkimin Evropian. Tashmë shumë emigrantë nga Lindja e mesme kanë gjetur një shteg të ri ballkanik që shkon nga Greqia përmes Shqipërisë, Malit të Zi dhe Bosnjës për të shkuar në shtetet e BE-së
“Në rast të një fluksi më të madh të emigrantëve, mund të ngremë një gardh me tela të mprehtë në kufi me Shqipërinë”, ka thënë për televizionin shtetëror Vojislav Dragoviç, Shef i Departamentit për Mbikëqyrje të Kufirit Shtetëror në Mal të Zi.

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here