Vlahutin entuziaste në konferencë: Shqipëria ka arsye për të gëzuar

0

Ambasadorja e BE Romana Vlahutin, ka dalë në një konferencë për media pak para publikimit të raportit të KE duke përcjellë një mesazh shumë pozitiv.

Entuziazte, Vlahutin tha se Shqipëria ka arsye për të qenë e gëzuar, pas pak kur do të jepet edhe përgjigja e shumëpritur për çeljen e negociatave të Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Kliko per me shume info

“Ky është një proces historik ndryshimi dhe kërkon shumë investim e durim. Jam e lumtur që Shqipëria mund të ketë arsye të mira për të qenë e gëzuar pak më vonë sot. Shqiptarët meritojnë t’u njihen të gjitha përpjekjet”, tha Vlahutin në fjalën e saj të shkurtër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.