Mbyllen qepenat e dyqaneve, tregtarët protestë kundër TVSH

0

Aplikimi i skemes se TVSH duket se ka bashkuar bizneset me aksionin e opozites. Në disa qytete tregtarët kanë ulur qepenat dhe kane vendosur te mos punojne sot. Për dy orë me radhë, ata protestojnë kundër TVSH-s.

Bizneset thane se kjo proteste behet për të kundërshtuar 20 përqindëshit e vendosur që në 1 Prill për çdo biznes me xhirollogari mbi 2 milionë lekë.

Kliko per me shume info

Protesta e tregtarëve të vegjël dhe të mesëm nisi paralelisht me protestën në rrugët kryesore dhe do të vazhdojë dhe ditë të tjera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.