Lindita Nikolla e thotë para të gjithëve: Sektori ka zero problem, jam krenare për veten

0

Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla në një takim përpara grupit parlamentar socialist ka treguar analizën e gjashtëmujorit të parë të mandatit, ku ka folur për punën e bërë deri tani, dhe investimet që priten në të ardhmen.

E pyetur se cilat janë arritjet më të mëdha të saj, ministrja e Arsimit është përgjigjuar pa hezituar, madje si u shpreh dhe ajo vetë, duke lënë mënjanë dhe modestinë.

Kliko per me shume info

“Jam krenare për punën time, pasi sektori ka zero probleme që vijnë nga moskomunikimi me ministren, nuk ka ndërhyrje në sistem pa mësuar gjithë komentet e nevojshme. Është kthyer në standard të punës sime zbritja në shkollë, kontakti me mësuesit dhe pedagogët pqër tu thënë se ku po gabojnë, dhe çfarë duhet të bëhet më mirë. Kjo ka qenë dhe thelbi që ka mundësuar të marrim reformat ë vështira si kjo e fundit”- është shprehur Nikolla teksa ka shtuar se arritje është edhe fakti që arsimi në Shqipëri shihet si një arritje në të gjitha forumet ndërkombëtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.