Meshkujve nuk u shkon mendja, këto janë 4 fantazitë më të zjarrta të femrave në shtrat

0

Fantazia është mënyra më e përsosur që të zgjoni epshin tuaj të fshehur dhe të ndrydhur.

Ekzistojnë dëshmi, që sado që të dallojnë femrat nga njëra-tjetra, pjesa më e madhe e fantazive të tyre përputhet.

Kliko per me shume info

Fantazitë e femrave mund të jenë shumë relative dhe të zjarrta. Sajti amerikan Healthy Place, ka zhvilluar një sondazh lidhur me dëshirat më të nxehta të femrave.

Në vendin e parë u rendit “marrja me forcë nga partneri”. Nuk bëhet fjalë për dhunë por për një dëshirë agresive.

Në vendin e dytë renditet dëshira për tu shtirur si mashkull për një natë dhe për të tërhequr partnerin drejt dëshirave më të fshehta.

Në vendin e tretë renditet dëshira për të bërë striptizë për një natë, duke e joshur më së shumti partnerin, por edhe duke i rritur vetes dëshirën.

Më poshtë renditet dëshira e të kryerit marrëdhënie seksuale “me shefin”. Ideja e këtij raporti intim është që të mundohet partneri, deri sa më në fund të shijohet kënaqësia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.