Danieli dhe Fotinia dalin nga shtëpia e Big Brother, pse nuk shkuan në studio me Arbanën?

Showbiz

Danjeli dhe Fotinia u nxorën nga shtëpia e Big Brother dhe u nisën për diku…një destinacion për të cilin as ata, po as publiku nuk ishte në dijeni.

E kur kanë mbërritur në destinacion, ata janë gjendur në sheshin Skënderbej të transformuar tashmë, shumë më ndryshe nga sa ishte para se ata të hynin në shtëpinë e Big Brother.

Por surpriza për ta nuk ka qenë “prezantimi” me sheshin e transformuar, për ta është organizuar edhe një koncert, ku ata mund të bëjnë kërcimin e parë jashtë shtëpisë së Big Brother si burrë e grua.

ME TE LEXUARAT