Kërkesa e çuditshme e Fiorentinës për Olsin…

Showbiz

Musa ishte berberi i Olsit, por pas daljes së tij nga Big Brother, ai përfundoi te Fotinia.

Por Olsi ka mbetur i zhgënjyer me qethjen, madje për Fiorentinën ai është bërë skandal. “Je qethur si tas gjerman”, i thotë Fiorentina, e cila ja përmend disa herë këtë gjë.

Olsi mërzitet dhe i kërkon të mos ja përmend më.

Megjithatë, Fiorentina ngulmon dhe i kërkon të qethet tullac. “Duhet të qethesh urgjent tullac. Je skandal!”, i thotë ajo.

ME TE LEXUARAT