Si do përgjigjej Fiorentina nëse Olsi do i propozonte për martesë?!

Showbiz

Teksa janë duke biseduar për martesën e Danjelit dhe Fotinisë, Lupçe këmbëngul se martesa është false, pasi sipas tij nuk mund të biesh në dashuri me 3 muaj.

Por kjo prek Fiorentinën që ka vetëm pak më shumë që njihet me Olsin dhe i thotë Lupçes se me këtë i bie që ai të mos besojë edhe tek ndjenjat mes saj dhe Olsit.

Ai e sqaron atë se nuk e kishe në atë kuptim duke shtuar se ai e beson që Fiorentina e do Olsin, madje beson edhe se mes Danjelit e Fotinisë ka ndjenja, por jo aq sa për t’u martuar.

“Nëse Olsi do të të propozonte, do ta pranoje ti”, e pyet Lupçe Fiorentina, dhe përgjigjja e saj është “sigurisht që jo”.

Më tej Fiorentina shton se nga entuziazmi për momentin mund të kishte pranuar, por do të ishte bërë pishman pas tre ditësh.

ME TE LEXUARAT