Katerina nxjerr gjoksin me dekolte të hapur, Lupçe bëhet xheloz

Showbiz

Lupçe dhe Katerina kanë treguar brenda shtëpisë se ata janë liberalë dhe mund t’i tolerojnë dhe falin njëri-tjetrit çdo gjë. Por ka diçka që Lupçe mesa duket nuk e duron dot tek Katerina, dekoltenë e hapur.

Ndërsa ai ndodhet në oborr bashkë me Danjelin, aty vjen edhe Katerina e veshur me një bluzë me dekolte të hapur dhe me këmishë me kuadrata.

“Ke nxjerr gjoksin në pah, ëëë. Ti e di sa inat e kam unë”, i thotë Lupçe Katerinës, ndërsa Danjeli mundohet ta justifikojë Katerinën duke thënë se është kanatjere ajo që ka veshur, por Lupçe këmbëngul në të tijën “E kam shumë inat”.

ME TE LEXUARAT