Dëshironi një jetë seksuale perfekte? Ja zakonet që duhet t’i keni parasysh

Soft

Të krijosh një marrëdhënie seksuale të shëndetshme dhe perfekte nuk është aspak e thjeshtë.

Përveç nevojës fizike që lind bashkë me njeriun dhe funksionit riprodhues, seksi forcon lidhjen mes partnerëve me të njëjtin intensitet si ndjenjat.

Por si çdo gjë tjetër, ulje-ngritjet e përditshmërisë dhe gjendjes emocionale reflektohen edhe në jetën seksuale. Nuk ka rregulla të shkruara si dhe sa herë duhet të bëjnë seks një çift, madje nuk ka asnjë njësi matëse për këtë gjë tejet intime.

Por përtej gjithçkaje, ekzsitojnë disa zakone ose truke të çifteve me një jetë seksuale të shëndetshme dhe të kënaqshme, këto janë disa prej tyre:

1.Flasin rreth seksit

2.U pëlqejnë të komplimentojnë njëri-tjetrin

3.Shkojnë në shtrat së bashku.

ME TE LEXUARAT