Momenti kur polici shpëton burrin nga vdekja

Soft

Ky është momenti i “artë” kur një punonjës policie gjendet në momentin dhe vendin e duhur.

Ai ka arritur të shpëtojë një persona nga vetëvrasje, pasi po tentonte të hidhej nga një ndërtesë disa katesh. Policia kishte hapur kamerat e trupit rastësisht kur shikon burrin teksa po tentonte të ndërmerrte aktin fatal.

Ngjarja ka ndodhur në Connecticut në Shtetet e Bashkuara, ndërsa policia Justin Martin kishte hapur kamerën e trupit teksa po ndiqte një persona emocionalisht të shqetësuar në qytetin Hamden.

Në video tregohet momenti kur polici kap burrin që po tentonte të hidhej nga tarraca e ndërtesës gjashtëkatëshe.

Ngjarja ka ndodhur më 21 prill të këtij viti.

https://www.facebook.com/hamdenpd/videos/612828515575945/

ME TE LEXUARAT