Mjekët përgjigjen, ja arsyeja përse dridhet syri

0

11Të gjithëve na ka ndodhur të na dridhet syri dhe të pyesim veten se cila është arsyeja. MË në fund mjekët i përgjigjen kësaj pyetjeje. Sipas tyre, dridhja e pakontrollueshme e syrit ndodh kur muskujt e vegjël dhe nervat rreth zonës së syrit stimulohen. Lodhja është një nga kontribuesit kryesor i kësaj dridhjeje, prandaj sigurohuni që të bëni mjaftueshëm gjumë gjatë natës. Po ashtu një tjetër shkak mendohet të jetë kafeina, pasi që mbingarkesa e energjisë mund të ngjallë pulsin dhe të shkaktojë dridhjen. Nëse konsumoni pije energjike ose kafeinë, provoni t’i konsumoni në sasi të vogla.
Alkooli dhe duhani ndikojnë gjithashtu në këtë dridhje, dhe duhet të konsumohen në mënyrë të kontrolluar. Stresi gjithashtu është një tjetër faktor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.