Prezantohet “mini makina” e re BMW i3

0

Kur është publikuar koncepti i modelit BMW i3 nga kjo kompani ekspertët e kanë quajtur bulldog të goditur në fytyrë

Edhe pse kompania ka bërë dizajnime dhe modifikime dhe dukja e BMW i3 nuk ka ndryshuar shumë.

Ekspertët mendojnë se hibridi që lëvizë me rrymë dhe benzinë, ka pamje që lë për të dëshiruar, por pjesët tjera janë në nivel të kënaqshëm.

Kliko per me shume info

Mbi 80 për qind e baterisë mund të mbushet për 40 minuta, ka tavan të tejdukshëm dhe enterier të dizajnuar nga IKEA, por çmimi nuk është i ulët.

Për këtë makinë duhet të paguhen 42-57 mijë dollarë, nëse klienti e dëshiron me të gjitha shtesat, gjë që po konsiderohet një çmim i lartë.

Më poshtë keni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.