Tiranë, acarohet me shoferin, befasuese cfarë shënimi i lë tek xhami i makinës

Soft

shenimi-makinePër shoferët vendi i parkimit është një nga streset dhe vështirësitë më të mëdha që përballen çdo ditë.

Jo të gjithë shoferët janë të mirë dhe kjo më së shumti vihet re në parkimin e makinës. Një rasti tipik i ka ndodhur një djali në Tiranë, ku një makinë nuk ishte parkuar si duhej dhe kishte zënë dy vende në parking.

Prandaj djali i ndodhur në vështirësi pasi nuk kishte vend tjetër parkingu, i lë një mesazh shoferit apo shoferes në fjalë.

ME TE LEXUARAT