Fushatë në ndihmëtë elefantëve, Princ Harry pjesmarrës (FOTO LAJM)

Kliko per me shume info

247101Një nismë humanitare në ndihmë të elefantëve zhvillohet në Afrikë.
Përpjekja për të shpëtuar elefantët të cilët janë në rrezik zhdukje, ka vënë në rrezik dhe jetë njerëzish.
Nismëtar në këtë fushatë, është dhe Princ Harry.
Sipas studimeve, elefantët, kafshët më të mëdha në botë rrezikojnë të zhduken. Projektet për shpëtimin e elefantëve kanë arritur të shpëtojë jetën e 500 elefantëve.
Ndërgjegjësimi I nismëtarëve shpëton moszhdukjen e kësaj kafshe.
Projekte ambicioze e plot humanizëm po zhvillohen në Afrikë në ndihmë të elefantëve të rrezikuar nga zhdukja.

Njerëz të cilët rrezikojnë jetën e tyre, të varur poshtë me këmbë lart të mbajtur nga një vinç apo situata tjera të rrezikshme.

Kliko per me shume info

Pjesë e kësaj nisme është dhePrinc Harry i cili vazhdon të jëtë pjesë e këtyre fushatave shpëtuese të elefantëve.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here