Shitet kompania e sigurimeve INSIG, ja kush është pronari i ri

0

insig-privatizimiMbledhja e sotme të qeverisë shpalli edhe fituesin e tenderit për blerjen e kompanisë së sigurimeve INSIG nga firma EUROSIG.

Në vendimin e qeverisë thuhet se, u vendos miratimi i proçedurës së tenderimit për shitjen e 100 për qind të aksioneve që zotëronte shteti në shoqërinë INSIG.

Kliko per me shume info

Qeveria autorizoi Ministrinë e Financave të lidhë kontratën me firmën fituese e cila mesohet se eshte Eurosig me oferten reth 20 milione euro.

Në këtë tender morën pjesë katër kompani dhe ofertën më të lartë e ka dhënë pikërisht fituesi.

Procesi për privatizimin e kompanisë shtetërore të sigurimeve kishte filluar që në vitin 2007, por ai kishte dështuar disa herë me radhë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.