Presidenti Nishani: Reforma në drejtësi sipas Komisionit të Venecias

Kliko per me shume info

nishani-parisPresidenti i vendit Bujar Nishani u ka bere thirrje te gjitha paleve politike te bashkëpunojnë dhe t’u qëndrojnë besnike orientimeve te komisionit te Venecias per reformën ne drejtësi.

Kreu i shtetit ka nënvizuar se kjo reforme ka hyre tashme ne nje faze kyçe dhe se miratimi i saj është një nder kushtet kryesore per integrimin e vendit ne Bashkimin Europian.

Kliko per me shume info

Presidenti i ka bere deklaratat gjate pritjes tradicionale te organizuar per trupin e diplomatik te akredituara ne Tirane. Kreu i shtetit ka bere nje përmbledhje te etapave neper te cilat ka kaluar Shqipëria ne keto 25 vite demokraci.

Nishani ka vlerësuar mbështetjet e vendeve te unionit ne përpjekjen e Shqipërisë, per t’u integruar. Kreu i shtetit ka folur edhe per sfidat e reja me te cilat përballet Shqipëria dhe Evropa.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here