Gjoba për parkimin në Tiranë, qytetari godet me grusht policin

Aktualitet
Gjoba për parkimin në Tiranë, qytetari godet me grusht policin

Publikohet nje video e forte dhune, qe tregon momentin kur një qytetar godet me grusht policin në Tiranë, pasi ai kishte tentuar ta gjobiste per parkimin.

Faqja Jeta Osh Qef shkruan se pronari i makinës nuk ishte dakord me gjobën dhe ka dhunuar punonjësin e policisë.

Efektivi i rrugores mesohet se ka nderhyre per vendosjen e gjobes, pasi ka konstatuar se makina e autorit te incidentit ishte parkuar dyshe, cka nuk lejohet sipas Kodit Rrugor te Republikes se Shqiperise.

ME TE LEXUARAT