Dorëheqja, ja letra që Nasip Naco i dërgoi Edi Ramës

letra-nacoPublikohet letra e doreheqjes qe ministri i Drejtesise Nasip Naco i dergoi kryeministrit Edi Rama.
Letra eshte bere publike nga burimet zyrtare pasditen e te henes ne Tirane. Ja permbajtja e saj e plote:
I nderuar z. Kryeministër,

Duke ju falënderuar për bashkëpunimin e deritanishëm, por duke qenë i bindur se Reforma në Drejtësi dhe përmbushja e një roli më thelbësor të Ministrisë së Drejtësisë në përmirësimin e mirëqeverisjes dhe funksionimit të drejtësisë kërkon një nivel më të lartë të bashkëpunimit dhe bashkëveprimit të të gjithë aktorëve, jap dorëheqjen time si Ministër i Drejtësisë.

Kliko per me shume info

Duke shpresuar që në çdo rast ky akt të ndihmojë në krijimin e klimës së bashkëpunimit të kërkuar për reformimin e sistemit të drejtësisë,

Ju uroj suksese në përmbushjen e obligimeve tuaja si Kryeministër,
Me konsideratë,
MINISTRI
NASIP NAÇO

loading...