Serbia i dërgon notë protestë Bosnjës “Ishte tentativë për vrasjen e Vuçiçit”

Kliko per me shume info
srebrenicMinistria e Punëve të Jashtme e Serbisë i ka dërguar notë proteste Ministrisë së Jashtme të Bosnje Hercegovinës për shkak të sulmit ndaj kryeministrit Vuçiç.

Sulmi ndodhi gjatë ceremonisë përkujtimore të 20-vjetorit të vrasjes masive të boshnjakëve në Srebrenicë.

“Kryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuçiç u përkul në nderim të viktimave në Srebrenicë dhe bëri një hap përpara sa i takon marrëdhënieve në rajon dhe presim që këtë ta bëjnë edhe vende të tjera të rajonit. Nga zyrtarët e Bosnje Hercegovinës presim që

Kliko per me shume info
Ministria e Punëve të Jashtme e Serbisë i ka dërguar notë proteste Ministrisë së Jashtme të Bosnje Hercegovinës për shkak të sulmit ndaj kryeministrit Vuçiç. Sulmi ndodhi gjatë ceremonisë përkujtimore të 20-vjetorit të vrasjes masive të boshnjakëve në Srebrenicë.

“Kryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuçiç u përkul në nderim të viktimave në Srebrenicë dhe bëri një hap përpara sa i takon marrëdhënieve në rajon dhe presim që këtë ta bëjnë edhe vende të tjera të rajonit. Nga zyrtarët e Bosnje Hercegovinës presim që

Ministria e Punëve të Jashtme e Serbisë i ka dërguar notë proteste Ministrisë së Jashtme të Bosnje Hercegovinës për shkak të sulmit ndaj kryeministrit Vuçiç. Sulmi ndodhi gjatë ceremonisë përkujtimore të 20-vjetorit të vrasjes masive të boshnjakëve në Srebrenicë.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here