Pezullohet votimi në Tepelenë e Roskovec, gabime në fletët e votimit

Aktualitet

voti2015Ne Roskoves te Fierit bllokohet procesi i votimit per shkak te parregullsive ne shtypjen e fleteve te votimit.

Mesohet se fleta e votimit eshte shtypur gabim. Poshtë emrave të kandidatëve të PS-së dhe PD-së është sigla e ASHE-së.

Në Tepelenë është ndërprerë votimi në KZAZ-në nr. 77 për shkak të një pasaktësie në fletët e votimit. Nga tre kandidatë që garojnë për Bashkinë e Tepelenës, në fletët e votimit ndodhen vetëm dy prej tyre.

Për momentin, procesi është ndërprerë në qendrat e votimit që përfshihen në KZAZ-në nr. 77.

Raportohet se ka gabime në shtypjen dhe printimin e fletëve të votimit: kandidatët e ASHE-së dhe APPD-së renditen të dy me numrin 2 në fletën e votimit.

ME TE LEXUARAT