Gabimi në fletëvotimi, KQZ autorizon vazhdimin e votimit për Bashkinë Roskovec

Aktualitet

majlindaKomisioni Qendror i zgjedhjeve ka shqyrtuar rastin e Bashkisë së Roskovecit ku të dy kandidatët janë nën siglën e koalicionit Aleanca për Shqipërinë Evropiane. KQZ ka vendosur me gjashtë vota pro dhe vetëm një kundër vazhdimin e procesit zgjedhor edhe në këto njësi vendore.

ME TE LEXUARAT