Keni parë ndonjëherë qen që flet? Video që ju lë pa fjalë

Kliko per me shume info


A keni parë ndonjëherë një qen që mund të flasë si njeri?
Ky qen mund të flasë, me një dialekt të çuditshem të anglishtes së vjetër, por ai mund të flasë gjuhën njerzore.

Pronari i weezer, i kërkon atij që të thotë “të dua gjyshe”, dhe “I love you ” , dhe ai thotë të dyja frazat disa herë.
Pronarët e tij janë aq krenarë që qeni i tyre flet, sa e rëgjistruan atë duke folur dhe e hodhën videon në internet.

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here