Miratohen ndryshimet ligjore kundër fyerjeve në internet

Kliko per me shume info

komisioni-mediasNdërhyrje në ligj me qëllim shmangien e komenteve ofenduese dhe denigruese në mediat online. Propozimi i deputetes Majlinda Bregu, ka gjetur mbështetjen e deputetëve dhe shoqërisë civile.

Ajo vetë vlerësoi si të palejueshme cenimin e figurës jo vetëm të personave publik, por edhe të qytetarëve të thjeshtë. Për nënkryetarin e Komisionit të Medias, Alfred Peza, me avancimin e teknologjisë, shihen të nevojshme edhe ndryshimet ligjore, për të mos lejuar cënim të personit.

Kliko per me shume info

Mbështetje nismës së deputetes Bregu i ka dhënë edhe institucioni Avokatit të Popullit, i cili propozoi shtrirjen e diskutimit dhe marrjen në kosnideratë të një nisme për një ligj të posaçëm për këtë çështje.

loading...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here